zaterdag 26 september 2015

7 redenen om FIFA 2016 direct aan te schaffen

Het is weer zover. Wat pakjesavond is voor de zoete kinderen is de releasedatum van de nieuwe FIFA voor de volwassen vent die van voetbal houdt. FIFA 2016 ligt weer in de winkels. Heeft u hem nog niet gehaald? Zeven redenen om dit alsnog te doen:

1. Je kan Colin Kazim-Richards laten voetballen
In plaats van..ja...eigenlijk al dat andere wat hij doet. Het is toch fijn dat je de speler die stampvoeten, ruzie maken en een gefrustreerde lichaamshoudinghebben  verward met het gegeven van veel inzet gewoon kan laten doen waar hij voor aangenomen is: Voetballen!

2. Je kan Jasper Cillessen een strafschop laten stoppen
De kans is in elk geval groter als in het echt. En mocht het zelfs virtueel niet lukken dan pak je er gewoon een tweede controller bij. Je spreekt met je speelmattie af in welke hoek je gaat schieten en Jasper heeft zomaar zijn eerste penalty gekeerd. Kan hij er eindelijk 'echt klaar mee zijn'. Wedden dat Jasper het zelf ook gaat proberen?

3. Je kan voorkomen dat Gregory van der Wiel domme slidings maakt op cruciale momenten
En dan gaat Oranje wellicht wel naar het EK. Je kan er ook voor kiezen om hem niet op te stellen. Maar met de juiste drukken op de knop dwing je de directe tegenstander naar buitenkant, maak je een staande tackle of time je een eventuele sliding simpelweg op tijd. Geen centje pijn en belangrijker: Geen strafschop tegen...


4. Je kan van jezelf een superatletische voetballer maken en het onmogelijke mogelijk maken
Topscorer van de Eredivisie? De Champions League winnen? Of toch liever het Nederlands Elftal dienen? Het is allemaal mogelijk. Maak van jezelf een topatleet en posteer jezelf op je favoriete positie in je favoriete elftal. Ren iedereen voorbij alsof ze stilstaan en maak al je voetbaldromen waar. 

5. Je kan eindelijk met vrouwen spelen tijdens een potje FIFA
Dat klinkt als de meest ultieme vorm van vermaak en om het niet al te plat te maken laat ik het hierbij. Feit is wel dat het echt waar is. Voor de liefhebbers zijn er eindelijk vrouwenteams beschikbaar. 
(Nog een flauwe grap hierover? Klik hier)

6. Je kan kampioen worden met Feyenoord

Oké, een spektakel op de Coolsingel zullen we niet meemaken. Zo ver is het spel nog niet uiteraard. Maar Feyenoord met de schaal in de handen. Die mogelijkheid biedt EA Sports wel. 

7. Je kan Johnny Heitinga opstellen
Heeft u ook geen idee waarom Ajax afgelopen seizoen John Heitinga heeft gekocht? Dat heeft vermoedelijk niemand. Aangezien een rol in de kleedkamer bij een computerspelletje minder van belang is zou je hem kunnen opstellen. Je zou hem zelfs aanvoerder kunnen maken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten