maandag 2 februari 2015

Wie is de Mol? op Fox Sports

Donderdagavond is het traditiegetrouw de avond dat we samen op de bank Wie is de Mol? gaan kijken. Andere jaren volgde ik het niet zo, maar dit jaar besloot ik toch eens mee te gaan kijken. Ik had het virus snel te pakken.

De komende maand strookt dat niet echt met een ander virus. Ajax speelt in februari drie maal op de donderdagavond. De hoeveelheid aan deelnemers verraadt dat het einde van Wie is de Mol? de gehele maand februari nog niet in zicht is.

Op zoek naar een manier om de dit jaar ingevoerde mollentraditie in ere te houden

Nu ben ik natuurlijk niet verplicht om te blijven kijken naar het programma van de AVRO-tros, maar sinds Expeditie Poolcirkel ook al sneuvelde omdat VI weer begon is het misschien voor te stellen dat er verwacht wordt dat deze traditie in ere gehouden wordt.

Je begrijpt dus dat ik voor een padstelling sta. Rechtsaf lonkt Fox Sports die het duel met AZ uit zal zenden en het einde van de dit jaar ingevoerde mollentraditie in zal luiden. Linksaf de veilige keus die er voor zou kunnen zorgen dat ik voor het eerst dit seizoen een Ajax-duel mis. 

Niet dat je de afgelopen wedstrijden veel miste bij Ajax, maar toch.

Morgen ga ik proberen uit te leggen dat een wedstrijd van Ajax op dit moment wel wat weg heeft van Wie is de Mol. Het met een groep mensen functioneren als een geoliede machine wordt op dit moment aardig onmogelijk gemaakt. Dit door toedoen van medespelers die bewust of onbewust saboteren. En wie De Mol is dat is vrijwel niet te raden. Ze komen er allemaal wel voor in aanmerking. 

Misschien als ik het over deze boeg gooi bereik ik dat we ook in februari elke week toch saampjes op de bank Wie is de Mol? gaan kijken. Op Fox Sports dus.


Elders op dit blog:
Laat de Oranjehelden terugkeren
Applaus voor Kenneth Vermeer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten