maandag 16 februari 2015

Go Zlatan!

Ik zou het bijna vergeten, maar morgenavond wordt de Champions League alweer hervat. En niet met de minsten. Zo trappen om 20:45 uur Paris st. Germain en Chelsea af in Parijs. 

Verschrikkelijk! Twee van die koopclubs

Tegen Chelsea heb ik een enorme antipathie. Ze kopen net zolang totdat ze een stuk of dertig spelers hebben. Droppen er elke wedstrijd een paar het veld in en dan wordt het vast wel wat. Helaas wordt het ook regelmatig wel wat.

Ook achter PSG staat een rijke stinkerd met een zak vol geld, maar voor PSG heb ik juist wel sympathie. Nogal selectief natuurlijk. 

De aanwezigheid van oud-Ajacieden Maxwell en Gregory van der Wiel hebben daar natuurlijk mee te maken

Zoals ik altijd al een voorkeur heb voor de buitenlandse ploegen die Nederlanders en oud-eredivisiespelers herbergen. Daarnaast beschikken ze over een aantal publiekstrekkers. Zoals bijvoorbeeld Lavezzi en Cavani. En natuurlijk die ultieme held, overigens ook met heldenstatus in de Eredivisie.

Zlatan Ibrahimovic!

De enig persoon naast mijn vrouw waarvan ik er trots op ben dat ik ermee op de foto sta (In 2002 op een veld van VV Berkum. Kun je het je voorstellen? VV Berkum!). Ook de enige speler die zich af en toe mag misdragen in het veld (zolang er geen gewonden vallen of iets dergelijks natuurlijk). En de reden dat ik hoop dat PSG dit jaar de Champions League wint. Zlatan wordt 33, maar won op de Europese supercup na nog geen grote Europese prijs. 

Afrekenen met Chelsea dus!

En vervolgens met de volgende drie ploegen. En dan de Cup met de Grote Oren de hemel in tillen. Go Zlatan!

Verder is PSG overigens gewoon een koopclub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten