donderdag 16 oktober 2014

Lionel Messi wint Zilveren Televizierster

Tegen alle verwachtingen in heeft Lionel Messi de Zilveren Televizierster in de categorie Televisieman van het Jaar gewonnen. Dit werd vanavond bekend gemaakt tijdens het Gala van Avrotros dat gepresenteerd werd door Jan Smit. Messi troefde Humberto Tan, Art Rooijakkers en Johnny de Mol af. 'Een grote opluchting', liet de Argentijn weten. 'Nadat ik de Tour de France niet op mijn naam kreeg begon ik mij toch wel zorgen te maken.'

Het verliezende drietal was met stomheid geslagen. Zoals zo vaak kwam Messi vanuit het niets opduiken om er met de prijzen vandoor te gaan. 'Ik misgun het Messi niet, maar vind het een rare samenloop van omstandigheden.' Ook De Mol reageerde verbolgen: 'Toen ik Messi uit de envelop zag rollen kreeg ik een déjà-vu van het afgelopen WK.' De organisatie ontkent overigens dat sponsor Adidas op welke wijze dan ook betrokken I s, zoals tijdens het WK gesuggereerd werd.

Messi zelf, die niet aanwezig kon zijn bij het Gala, bedankte sponsor Adidas juist uitvoerig. 'Sinds de Gouden Bal op het WK heb ik eigenlijk niks meer gewonnen. Nadat ik zelfs de Tour de France niet op mijn naam kreeg begon ik mij toch wel zorgen te maken. Maar Adidas maakt alle dromen waar.' Wel vond de Argentijn het jammer dat zijn ploeg Barcelona ook hier met lege handen kwam te staan. 'Maar Penoza, Syndroom en Flikken Maastricht zijn ook niet de minste natuurlijk', voegde de Argentijn die beloofde de door Anita Witzier en Caroline Tensen uitgereikte ster een mooie plek te geven.

FIFA-baas Sepp Blatter was in eerste instantie niet bereikbaar voor commentaar. Na enig aandringen feliciteerde hij Lionel Messi en zei hij elk betrokkenheid te ontkennen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten